Grundfos Alpha2 - енергозберігаючі циркуляційні насоси

20 грудень 2016

Grundfos Alpha2 - енергозберігаючі циркуляційні насосиGrundfos ALPHA2 – універсальне обладнання, що ідеально підходить для встановлення в побутових інженерних системах опалення. Крім того, унікальні технічні характеристики роблять дану серію насосів незамінною для монтажу в системи кондиціювання житлових приміщень. У певній комплектації насос може застосовуватися і для перекачування гарячої рідини (+110°С) у водопостачальних системах. Встановлення насоса можливе як в одно-, так і в двотрубних системах. Мінімально допустима температура рідини, що циркулюється, при використанні нової моделі циркуляційних насосів датського виробника Грундфос може становити +2°С. Серед переваг, які має насос Грундфос ALPHA2 , експерти відзначають:

  • максимальну компактність агрегату, що значно полегшує його встановлення та продовжує термін експлуатації;
  • покращену конструкцію гідравлічної частини насоса;
  • наявність фірмового ALPHA-штекера, який забезпечує максимальну легкість підключення насоса до мережі;
  • найкращий на сучасному ринку показник EEI, рівний <0,15;
  • наявність індикатора витрати електроенергії.

Також циркуляційний насос Alpha2 оснащений функцією автоматичної адаптації пристрою до умов експлуатації. Завдяки функції AUTOADAPT користувачу під час встановлення насоса не доведеться розбиратися в його налаштуваннях. Достатньо підключити насос до мережі та встановити заводські налаштування з активацією функції автоматичної адаптації. Таким чином, насос самостійно реагуватиме на зміни умов експлуатації, забезпечуючи при цьому максимальну ефективність витрати електроенергії.

Яскравим доказом високої енергоефективності насосів Грундфос є результати випробувань з ALPHA2 25 40 . Так, результатами випробувань було доведено, що коефіцієнт енергоефективності пристрою значно перевищує навіть встановлені на 2015 рік директиви. EEI насоса Alpha2 25 40 дорівнює <0,15, тоді як нормами для сучасних циркуляційних насосів прописаний показник 0.23 і менше.