Насоси серії alpha2 посіли перше місце з енергоефективності у світі

20 грудень 2016

Насоси серії alpha2 посіли перше місце з енергоефективності у світіЗа підсумками професійної оцінки, нова модель насосів датського виробництва Grundfos Alpha2 названа найбільш енергоефективною.

Оновлена ​​версія популярних циркуляційних насосів ALPHA2 була схильна до найсуворіших випробувань відомою організацією TÜV SÜD. За результатами досліджень дана модель була визнана найбільш енергоефективним насосом серед величезного асортименту подібного обладнання на сучасному ринку. Грундфос Alpha2 відрізняється досить низьким індексом енергоефективності та, відповідно, дозволяє користувачам суттєво економити на річному витраті електроенергії. Крім моделі-переможця експертної оцінки було представлено шість інших циркуляційних насосів відомих виробників.

За словами Сергія Захарова, який є керівником філії данської фірми Grundfos в РФ, основна мета роботи популярного виробника - створення обладнання, ідеального для ефективного використання електроенергії. Циркуляційний насос для опалення ALPHA2 new – одна з найкращих моделей обладнання, що дозволила досягти поставленої виробником мети. І результати досліджень TÜV SÜD лише додатково підтверджують це.

Наприклад, насос Alpha2 25-40 180 EEI становить ≤0,15/≤0,16. Домогтися такого результату дозволила не лише інноваційна конструкція агрегату та його гідравлічної частини зокрема. Також у насосі встановлений електричний двигун на постійних магнітах, що забезпечує високу продуктивність пристрою та безперебійність його роботи. Циркуляційний насос Alpha2 25-40 180 за показником енергоефективності значно перевищує існуючі директиви та директиви, що вводяться в експлуатацію у 2015 році.

У конструкції нової моделі також передбачено функцію авторегулювання продуктивності його роботи. Завдяки функції AUTOadapt, користувачі можуть самостійно регулювати технічні характеристики насоса відповідно до експлуатаційних вимог.