Короткий огляд каналізаційних установок Сололіфт2

20 грудень 2016

Короткий огляд каналізаційних установок Сололіфт2Каналізаційний насос Sololift2 – обладнання, призначене для примусового виведення рідини з ділянок трубопроводу, які розташовані у важкодоступних місцях. Дана модель насосних установок відомої датської компанії Grundfos ідеально підходить для підключення душових кабін, унітазів, раковин, кухонних мийок, пральних машин та ін. Так, насос Сололіфт2 можна використовувати для сантехнічного обладнання, розташованого:

  • на одному рівні з трубопроводом, що відводить, що перешкоджає утворенню ухилу, необхідного для відведення води;
  • нижче лінії проходження каналізаційних комунікацій, наприклад, у підвалі;
  • у значному віддаленні від стояка, що не дозволяє забезпечити автоматичне відведення рідини по каналізаційних трубах.

Види насосів Sololift2 та їх призначення

Пристрій є герметичний пластиковий корпус з насосною установкою. Каналізаційний насос Сололіфт відрізняється компактними розмірами, безшумністю роботи, легкістю та зручністю експлуатації. Верхня кришка пристрою оснащена повітряним клапаном із вбудованим вугільним фільтром. Така конструкційна особливість унеможливлює поширення запахів з каналізаційних труб по житлових приміщеннях. Крім того, в насосі передбачений спеціальний датчик для початку та завершення роботи в автоматичному режимі. Хоча зовні всі моделі функціональних пристроїв схожі, область призначення різна. Наприклад:

  • Установка Sololift +WC призначена для підключення до унітазу для відкачування стічних вод з різними характерними відходами.
  • Sololift+WC-1 – пристрій, що одночасно підключається до унітазу та раковини через патрубок, що знаходиться збоку корпусу насоса.
  • Грундфос Сололіфт +WC-3 – насос для відкачування стічних вод з характерними забрудненнями від унітазів, раковин, душових кабін та біде.
  • Сололіфт CWC-3 – обладнання для відведення рідини від настінного унітазу, раковини та душової кабіни через патрубок, що знаходиться на торцевій стінці корпусу.
  • Sololift+PWC-3 – пристрій для примусового відкачування рідини у місцях, де облаштування необхідного нахилу неможливе. Насос використовується в основному для підлогових унітазів, раковин, душових кабін та біде. У його конструкції також передбачено наявність спеціального різального механізму, виготовленого з високоміцної нержавіючої сталі.
  • Сололіфт +C-3 – каналізаційний насос із трьома з'єднаннями, що підключається до пральної машинки або кухонного миття. Встановлюється такий насос безпосередньо під кухонним миттям.

Sololift+D-3 – обладнання для безперебійного відведення рідини від раковин та душових кабін, оснащене двома додатковими з'єднаннями.