​Особливості монтажу насосних установок SOLOLIFT2

1 листопада 2017

Каналізаційні станції Grundfos Sololift2 надійні та довговічні, вони мають гідні технічні характеристики та велику кількість переваг. Виділяють п'ять моделей Sololift2 WC-1 , WC-3 та CWC-3, а також C-3 та D-2. Кожен з представлених варіантів відрізняється високим рівнем функціональності і допустимим температурним режимом рідини, що проводиться.

Правила встановлення каналізаційних станцій Grundfos Sololift2

Експерти радять встановити насос Sololift2 не далі ніж 50 см від унітазу. Важливо перед монтажем порівняти розмір насосного патрубка та каналізаційної труби, що йде від унітазу. Діаметри мають відповідати один одному.

  • Спеціальні коліна для з'єднання вставляють у вхідні патрубки.
  • За унітазом встановлюється насосна конструкція Sololift2 WC-3 або інша модель за вашим бажанням, яка кріпиться до покриття для підлоги за допомогою міцних з'єднань – шурупів. На пристрої виробником передбачено спеціальні фіксаційні вушка, спроектовані для кріплення.
  • Вихідний отвір труби унітазу з'єднується із трубою насоса.

Компанія Grundfos вважається лідером з виробництва якісних насосних станцій, тому популярний світовий виробник дбає про всіх своїх споживачів та постачає продукцію на торгові точки з докладними інструкціями для монтажу. Розібратися в установці буде нескладно навіть недосвідченому майстру, тому виникнути проблем у процесі роботи не повинно.

Корисно знати

З'єднувати труби можна різними способами. Не виключені варіанти, коли використовується спеціальний клей, зварювання чи методи паяння. Також варто враховувати розташування всіх труб. Щоб стік не був утруднений, необхідно оформити систему плавних ліній, завдяки яким насос Sololift2 зможе функціонувати повноцінно.

Важливо оцінити необхідність установки клапана зворотної тяги, що захистить від непередбачуваного повернення робочої рідини. Не варто встановлювати станції для відкачування стоків у герметичних ящиках або нижче за рівень підлоги. Доступ до пристрою повинен бути відкритий завжди, щоб можна було виконати аварійний ремонт або зробити профілактичне технічне обслуговування.