Циркуляційні та каналізаційні насоси Grundfos

10 січня 2017

Сьогодні насосне обладнання стає доступним у великих промислових цілях, а й у вирішення нагальних побутових питань. Компанія Grundfos сьогодні вважається визнаним авторитетом на міжнародному рівні у розробках та виробництві найсучасніших технологій. І не дарма, адже навіть назва концерну перекладається з датської мови, як джерело.

Серед споживачів сьогодні найбільше затребуване наступне насосне обладнання:

  • Система сололіфт 2 (sololift) – пристрої, що дозволяють проводити монтаж побутових зливів та рідких відходів у необхідних місцях, навіть за відсутності стічних трубопроводів. Каналізаційний насос повною мірою вирішує проблему встановлення ванних кімнат, душових кабінок, туалетів, раковин та пральних машин у заміських будинках.
  • Циркуляційний насос grundfos UPS – механізм для забезпечення обігу теплоносія, в даному випадку гарячої води, в системах опалення та «теплих підлогах». Пристрої мають додаткову функцію підтримки певного термічного режиму. Вони також активно застосовуються для водопостачання гарячою водою та кондиціювання повітря приміщення у спеку.

Циркуляційний насос для опалення , так само як і каналізаційний насос побутового призначення мають дуже привабливі характеристики:

  • простота при монтажі та надійність в експлуатації;
  • низьке енергоспоживання;
  • широкі функціональні можливості насосів;
  • компактні розміри установок, які підходять для будь-яких приміщень.

Виробник суворо дотримується високих стандартів якості, використовуючи найінноваційніші розробки в галузі технологій та матеріалів. Устаткування Grundfos відповідає всім міжнародним екологічним нормам.

Наша компанія як представник датської компанії-виробника гарантує своїм клієнтам широкий асортимент необхідного обладнання, а також консультаційну та технічну підтримку.