Grundfos COMFORT – серія циркуляційних насосів із функцією AUTOADAPT

20 грудень 2016

Grundfos COMFORT – серія вдосконалених циркуляційних насосів відомого датського виробника.Grundfos COMFORT – серія вдосконалених циркуляційних насосів відомого датського виробника. Електричний двигун насосів даної серії оснащений постійними магнітами, що дозволяють знизити витрати електроенергії до 8,5 Вт. Інноваційна конструкція агрегату дозволяє значно знизити рівень шуму при його запуску і безпосередньо при роботі. У конструкції насосів серії COMFORT є вмонтований термостат. З його допомогою температура рідини, що циркулюється в інженерних системах, стабільно підтримує температуру 35-65°С. Так, споживач може отримувати воду необхідної температури відразу при відкритті крана.

Крім того, істотною перевагою насосів Grundfos UP є функція автоматичної адаптації. Після встановлення насоса пристрій протягом двох тижнів "вивчає" експлуатаційні умови системи, що дозволяє йому надалі підлаштовувати роботу під вимоги споживачів. Наприклад, у дні мінімального споживання ресурсів насос автоматично переходитиме в економний режим роботи.

Встановлювати насоси Грундфос UP досить легко. Достатньо закріпити його у трубопроводі інженерної системи та підключити до мережі за допомогою фірмового штекера. Не менш простим є і подальше їхнє технічне обслуговування. При дотриманні всіх рекомендацій щодо експлуатації пристрою серії можуть прослужити більше десяти років без ремонту. Однак, при необхідності, майстер може, не знімаючи корпусу насоса з труб, розібрати його.

Модель насоса Grundfos UP 15-14 – один із найкращих представників даної серії. Насос оснащений теплоізолюючим кожухом і мокрим ротором, який постійно знаходиться в рідині, що перекачується, і моментально реагує навіть на найменші температурні зміни. Крім термостата в конструкції агрегату передбачений таймер, що дозволяє споживачеві заздалегідь встановлювати часові рамки роботи насоса, знижуючи витрату електроенергії та роблячи експлуатацію безпечнішою. Матеріали, з яких виготовлена ​​кожна деталь UP 15-14 , відрізняються антикорозійними властивостями та високим рівнем зносостійкості.