Чому варто купити Grundfos Sololift2?

1 листопада 2017

Сучасні насосні установки для каналізаційних систем популярні і забезпечують примусове перекачування стічних вод трубами в приміщеннях, де немає можливості оформити підключення до стояка з потрібним ухилом. Завдяки якісним каналізаційним станціям оформити ванну або туалет можна навіть у підвальному приміщенні.

Фірмова продукція від популярного бренду

Існує велика кількість компаній, які займаються виробництвом каналізаційних станцій нового покоління, але особливу увагу варто приділити Sololift2 від світового лідера Grundfos:

  • Усі насосні установки Grundfos Sololift2 мають компактні габарити.
  • Продукція забезпечує злив стоків із будь-якої побутової сантехніки незалежно від системи самопливного дренажу.
  • Представлено п'ять варіантів – Sololift2 WC-1 , WC-3 та CWC-3, а також C-3 та D-2 (цифра, зазначена в умовному позначенні конкретної моделі пристрою – це допустима кількість додаткових патрубків впускного типу).
  • Вироби Grundfos Sololift2 міцні, безпечні, мають тривалий експлуатаційний період, забезпечують гідну надійність та чистоту під час сервісного обслуговування.
  • Системи функціонують автоматично, коли рідина подається в бак.
  • Установки Sololift2 WC-3 , CWC-3 та ін. призначені для приватного використання та найчастіше встановлюються в будинках приватного типу.
  • Вироби мають герметичну систему, зручний доступ до реле контролю рівня, вугільний фільтр та спеціальний випускний клапан, що не дозволяє неприємним запахам проникати у зовнішнє середовище.

Усі насоси Grundfos Sololift2 схвалені з урахуванням стандартів LGA, VDE, EMC та GOST. Вони мають маленькі розміри, завдяки чому легко вбудовуються в конструкцію покриття для підлоги. Монтаж насосної системи Grundfos Sololift2 не займе багато часу, адже у комплекті до товару виробник докладає детальної інструкції для грамотного монтажу. Термін експлуатації у продукції Grundfos більш ніж гідний. Якщо ви придбаєте оригінальний і фірмовий виріб, то неодмінно залишитеся задоволені результатом!