Експлуатаційні особливості насосів Grundfos UPS 100

2 листопада 2017

Grundfos UPS 100

Для облаштування опалювальних систем сьогодні все частіше використовуються циркуляційні насоси Grundfos серії UPS 100. Таке обладнання оснащується мокрим ротором і відрізняється в порівнянні з іншими типами насосів певними конструкційними особливостями. Зокрема всі робочі вузли і двигун пристрою розташовуються в одному корпусі, а вал, що обертається, і крильчатка на ньому надійно захищаються від контактів з водою. Таким чином, у насосах даної серії використовується всього два ущільнювальні сальники, а додаткове торцеве ущільнення відсутнє.

Довговічність та якість роботи насосів Grundfos UPS забезпечують досить широку сферу їх застосування. Подібне обладнання використовується не тільки для облаштування опалювальних систем, але також для:

  • обладнання надійних систем промислового нагріву та перекачування рідин;
  • створення теплонасосних систем та популярних сьогодні систем теплої підлоги;
  • формування систем регенерації тепла та геотермального опалення;
  • кондиціювання повітря та оснащення різних типів холодильних установок.

У всіх вищезгаданих сферах циркуляційні насоси Грундфос UPS проявляють себе виключно з позитивного боку, характеризуючись високим ККД, надійністю та довговічністю в експлуатації.

Які переваги насосів Grundfos UPS 100?

Вирішивши купити насос Grundfos UPS 100 , користувач отримує високоефективний пристрій, здатний працювати відразу в трьох швидкісних режимах, чудово справляючись з будь-якими, поставленими перед ним завданнями. Серед основних переваг даного обладнання варто виділити:

  • легкість у підключенні та невибагливість у подальшому обслуговуванні;
  • можливість підключення без додаткового електрозахисту;
  • порожнистий вал, з камери якого повітря у процесі роботи видаляється самостійно;
  • надійні та зносостійкі підшипники, виготовлені з високоміцної кераміки.

Також цілком привабливою є ціна на Grundfos UPS 100 , що дозволяє без проблем вибрати та замовити циркуляційний насос будь-якої моделі.