Сфера використання та переваги насосів Grundfos UPS

2 листопада 2017

Сфера використання та переваги насосів Grundfos UPS

Опалювальні системи у житлових та виробничих приміщеннях є життєво необхідними та вимагають найбільш відповідального підходу до свого облаштування. Основний елемент сучасних опалювальних систем у заміських будинках – циркуляційний насос, призначений для розподілу теплоносія у системах закритого типу. Циркуляційні насоси Grundfos UPS найкраще справляються з цим завданням.

Компанія Грундфос пропонує широкий модельний ряд циркуляційних насосів, що дозволяє користувачам без проблем підібрати пристрій, що найбільш підходить за всіма параметрами. Все обладнання характеризується різноманіттям виконуваних функцій та високим ступенем надійністю та мінімальним рівнем споживання електроенергії. Вирішивши купити насос Grundfos UPS , людина отримує довговічне обладнання, що ефективно перекачує воду в системах опалення і не тільки.

Функціональні переваги насосів Grundfos UPS

Циркуляційні насоси Грундфос є цілісним пристроєм, кожен елемент якого продуманий до дрібниць. Усі моделі обладнання оснащені зносостійкими керамічними підшипниками. Для виготовлення корпусів пристроїв використовується нержавіюча сталь, алюміній, бронза або латунь. Агрегати даної серії оснащені вузлом керування та електродвигуном. Так званий мокрий ротор розташований у склянці, яка також виготовлена ​​з нержавіючої сталі.

Серед основних переваг обладнання споживачами відзначається цілком доступна ціна Grundfos UPS , а також:

  • просте підключення до електромережі, що не потребує спеціальних знань та навичок;
  • наявність додаткової обмотки електродвигуна, що забезпечує надійний захист пристрою у процесі експлуатації;
  • відсутність необхідності регулярного технічного обслуговування та невибагливість у догляді.

Серед недоліків, які можна оцінити, вирішивши замовити насос Grundfos UPS , варто відзначити відносно високий рівень шуму, що спостерігається під час роботи пристрою.