Сфера використання та переваги насосів Grundfos UPS

Опалювальні системи у житлових та виробничих приміщеннях є життєво необхідними та вимагають найбільш відповідального підходу до свого облаштування. Основний елемент сучасних опалювальних систем у заміських будинках – циркуляційний насос, призначений для розподілу теплоносія у системах закритого типу. Циркуляційні насоси Grundfos UPS найкраще справляються з цим завданням.

Компанія Грундфос пропонує широкий модельний ряд циркуляційних насосів, що дозволяє користувачам без проблем підібрати пристрій, що найбільш підходить за всіма параметрами. Все обладнання характеризується різноманіттям виконуваних функцій та високим ступенем надійністю та мінімальним рівнем споживання електроенергії.

Детальніше...

Grundfos UPS 100

Для облаштування опалювальних систем сьогодні все частіше використовуються циркуляційні насоси Grundfos серії UPS 100. Таке обладнання оснащується мокрим ротором і відрізняється в порівнянні з іншими типами насосів певними конструкційними особливостями. Зокрема всі робочі вузли і двигун пристрою розташовуються в одному корпусі, а вал, що обертається, і крильчатка на ньому надійно захищаються від контактів з водою. Таким чином, у насосах даної серії використовується всього два ущільнювальні сальники, а додаткове торцеве ущільнення відсутнє.

Довговічність та якість роботи насосів Grundfos UPS забезпечують досить широку сферу їх застосування. Подібне обладнання використовується не тільки для облаштування опалювальних систем, але також для:

Детальніше...

Чи може насос Grundfos UPS 25-40 коштуватиме дешевше?Циркуляційні насоси Grundfos UPS – продукція відомого датського виробника, яка довгі роки завойовує виключно приємні відгуки своїх користувачів. У широкому асортименті виробника можна знайти обладнання представлене двома серіями: насоси UPS 100 використовуються в різних системах опалення, а пристрої 200-ої лінійки - в системах гарячого та холодного водопостачання.

Вартість такого обладнання ідеально поєднується з його якістю, але розраховується згідно з європейськими мірками ціноутворення. Однак, чи можуть циркуляційні насоси Грундфос UPS коштувати дешевше? Розглянемо на прикладі однієї з найпопулярніших їх моделей - насос Grundfos UPS 25-40 .

Підробка та оригінал насоса Грундфос UPS 25-40: в чому різниця?

Детальніше...

Як встановити занурювальний насос Grundfos без помилок?Монтаж насосів Grundfos слід виконувати акуратно та відповідально. Технологія установки багато в чому залежить від типу моделі пристрою та його технічних характеристик. Завдяки своїй функціональності, надійності та тривалому експлуатаційному періоду занурювальні насоси Grundfos вважаються одними з найкращих та популярних у своєму сегменті.

Підключити установку можна власними силами, але з дотриманням певних правил. Варто відзначити, що насоси Grundfos оснащені кількома ступенями захисту – від перегріву, перевантаження, сухого ходу та перепадів напруги.

Монтаж заглибного насоса власними силами

Перед тим як поставити насос в оформлену свердловину, експерти радять зробити первинне прокачування води протягом кількох годин. Після буріння в шахті залишається багато піску, а його необхідно видалити, щоб отримати в результаті

Детальніше...

Коли потрібен насос для підйому рідини з великої глибини, варто звернути увагу на продукцію фірми Grundfos, яка пропонує пристрої різних марок ( Grundfos SQ 2-55 , 2-70, 2-85, 2-100, 2-115 та ін.).
Купити свердловинний насос нескладно, але вибирати відповідну модель слід уважно та обдумано, адже це запорука успіху забезпечення повноцінного водопостачання. До покупки насосного обладнання необхідно поставитися з усією серйозністю. При виборі глибинного обладнання враховують такі моменти: щільність ґрунту, глибина, на якій пролягає водонос, технічні параметри виробу (потужність, тиск, витрата), дальність розташування свердловини від будівництва.

Як вибрати насос без помилок?

Відмінним вирішенням проблеми подачі води стануть свердловинні насоси Grundfos . Вони придатні як для водопостачання приватних будинків, так і малих кооперативів, зрошувальних систем, а також перекачування рідини з однієї ємності в іншу, відкачування води, підвищення напору.

Детальніше...

Сучасні насосні установки для каналізаційних систем популярні і забезпечують примусове перекачування стічних вод трубами в приміщеннях, де немає можливості оформити підключення до стояка з потрібним ухилом. Завдяки якісним каналізаційним станціям оформити ванну або туалет можна навіть у підвальному приміщенні.

Фірмова продукція від популярного бренду

Існує велика кількість компаній, які займаються виробництвом каналізаційних станцій нового покоління, але особливу увагу варто приділити Sololift2 від світового лідера Grundfos:

Детальніше...

Каналізаційні станції Grundfos Sololift2 надійні та довговічні, вони мають гідні технічні характеристики та велику кількість переваг. Виділяють п'ять моделей Sololift2 WC-1 , WC-3 та CWC-3, а також C-3 та D-2. Кожен з представлених варіантів відрізняється високим рівнем функціональності і допустимим температурним режимом рідини, що проводиться.

Правила встановлення каналізаційних станцій Grundfos Sololift2

Експерти радять встановити насос Sololift2 не далі ніж 50 см від унітазу. Важливо перед монтажем порівняти розмір насосного патрубка та каналізаційної труби, що йде від унітазу. Діаметри мають відповідати один одному.

Детальніше...

Питання водовідведення в заміському будинку є одним із найбільш актуальних для власників такої нерухомості. Одним із найвірніших його рішень є покупка якісного дренажного насоса. Саме такий агрегат зможе забезпечити ефективне відведення стоків від пральної та посудомийної машини, душової кабіни чи ванни. Також дренажні насоси дозволяють виводити воду з підвальних приміщень, басейнів і навіть натуральних чи штучних водойм на території заміського будинку. Дренажні насоси Grundfos , представлені відомим датським виробником у широкому асортименті, ідеально справляються з усіма перерахованими завданнями, але єдина складність придбання полягає в їх виборі.

Дренажні насоси Grundfos Unilift та їх технічні характеристики

Існує багато технічних параметрів, що відрізняють ті чи інші моделі дренажних насосів Грундфос. Наприклад, важливим показником є:

Детальніше...

Сьогодні насосне обладнання стає доступним у великих промислових цілях, а й у вирішення нагальних побутових питань. Компанія Grundfos сьогодні вважається визнаним авторитетом на міжнародному рівні у розробках та виробництві найсучасніших технологій. І не дарма, адже навіть назва концерну перекладається з датської мови, як джерело.

Серед споживачів сьогодні найбільше затребуване наступне насосне обладнання:

  • Система сололіфт 2 (sololift) – пристрої, що дозволяють проводити монтаж побутових зливів та рідких відходів у необхідних місцях, навіть за відсутності стічних трубопроводів. Каналізаційний насос повною мірою вирішує проблему встановлення ванних кімнат, душових кабінок, туалетів, раковин та пральних машин у заміських будинках.
Детальніше...