Чи може насос Grundfos UPS 25-40 коштуватиме дешевше?

2 листопада 2017

Чи може насос Grundfos UPS 25-40 коштуватиме дешевше?Циркуляційні насоси Grundfos UPS – продукція відомого датського виробника, яка довгі роки завойовує виключно приємні відгуки своїх користувачів. У широкому асортименті виробника можна знайти обладнання представлене двома серіями: насоси UPS 100 використовуються в різних системах опалення, а пристрої 200-ої лінійки - в системах гарячого та холодного водопостачання.

Вартість такого обладнання ідеально поєднується з його якістю, але розраховується згідно з європейськими мірками ціноутворення. Однак, чи можуть циркуляційні насоси Грундфос UPS коштувати дешевше? Розглянемо на прикладі однієї з найпопулярніших їх моделей - насос Grundfos UPS 25-40 .

Підробка та оригінал насоса Грундфос UPS 25-40: в чому різниця?

Оригінальне обладнання датського виробника не може коштувати дешево. Його вартість цілком доступна, але все ж таки вимагає певних витрат. Величезний попит на високоякісні циркуляційні насоси спричинив дедалі більшу появу на сучасному ринку підробок такого обладнання. Неоригінальні насоси коштують часом утричі дешевше за фірмові пристрої, але їх експлуатаційні характеристики виявляються в кілька разів нижчими.

Розглядаючи ситуацію з оригіналами та підробками насосів Grundfos UPS 25-40, варто відзначити, що данська компанія випускає свою продукцію в Сербії, що вже говорить про якість виробів, що виробляються. Відповідно, вирішивши купити циркуляційний насос Grundfos UPS 25-40, необхідно насамперед перевіряти місце його збирання. У чому ж різниця між підробленим обладнанням та його оригіналом і навіщо платити більше?

  • Оригінальна продукція виробляється за інноваційними технологіями з використанням високоякісних матеріалів та надсучасного обладнання. Для корпусу обладнання застосовують спеціальне матове катафорезне покриття, що забезпечує надійний захист від руйнівного впливу вологи.
  • У оригінального насоса для виготовлення керамічного валу з підшипниками використовують графіт та кераміку. Це забезпечує тиху роботу пристрою та його тривалий експлуатаційний термін.
  • Насос Грундфос UPS 25-40 , працюючи на третій швидкості споживає 45 Вт і цей показник цілком виправдовує себе на практиці. Підробне обладнання при заявлених характеристиках споживає набагато більше: 60 і навіть 90 Вт.

Крім того, при покупці насоса варто звернути увагу на спосіб подання інформації про нього. Оригінальне обладнання доповнюють пластиковим шильдиком, який дані наносять лазером.